Search results

35 results found.

Подаруваме со Bypass Cafe | Giveaway with Bypass Cafe

Случајните средби знаат да бидат најслатки, а за баш една таква средба и ново другарство ќе ви зборуваме во овој пост :) Со Елена и Bypass Cafe се сретнавме на овогоденишната Скопје Креатива. Им се допаднаа нашите фотки, нè поканија (и инстантно освоија:)) на casual журка и така многу случајно си дојдовме до денешниот пост, giveway :) По повод 10 години постоење на Bypass cafe, тие лансираа линија на супер кул маички, а две од нив (една машка и една женска) ќе доделиме баш во овој пост :)

Повеќе | More >